Lanolin, doğal bir yağ asidi olan ve koyun yününden elde edilen bir maddedir. Cilt bakımından sanayi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede yer bulur. Özellikle nemlendirici özellikleri sayesinde cildin korunmasına ve onarılmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra, kozmetik ürünlerde de sıkça tercih edilen lanolin, farklı alanlarda sağladığı avantajlarla dikkat çeker.
Lanolin, çeşitli alanlarda kullanılan çok yönlü bir maddedir:
Not: Lanolin alerjisi nadir olsa da mümkündür, bu nedenle kullanmadan önce bir yama testi yapılması önerilir.
İnternet
Kırmızı antifirizli su ne işe yarar?
Lastik tayt ne işe yarar?
Kısa konuşma dili cümleleri ne anlama geliyor?
Land Rover Discovery 3 2008 ile ilgili sorunlar nelerdir?
Küçük bir karavan içinde neler var?
Laptopta BIOS pili nerede bulunur?
Laptop kampanyaları ne zaman?
Köşe kelimesi nereden geliyor?
Lastik üretim tarihi 10 yıl geçerse ne olur?
Kıdem tazminatı tavanı ne zaman kabul edildi?